Liidu Emadepäev ja 15 juubel Teletornis 2024

Juba 15.aastat-täis imelisi inimesi, tänulikust, rõõmu, koos olemisi.
23.05.24.a toimus Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste perede Liidu sünnipäeva tähitamine ja emadepäev, mis sai teoks ainulaadsete toetajate, meeletult tublide vabatahtlike ning meie peredega.
Aitäh Tallinna linn -Tallinna Sotsiaal- ja tervishoiuamet rahalise toetuse eest.
Aitäh Tallinna Teletorn meid võõrustamast-see kuidas meid toetasite ja hoidsite on lihtsalt imetlusväärne, et sõnadest jääb puudu.
Aitäh Rakvere LK, Leibur, Valio, Saku Õlletehas, Tarplani Kaubanduse koos #funrent’iga ja Realiseerimiskeskusega, et meie kõhud täitsite- ehedal süttel valmivad burgerid olid imelised- ja katused pea kohal hoidsite- ilm oli kuum ja peavari oli vajalik. Aitäh #vici, et meie jäätised külma aitasite. Aitäh Aatrium Sisustuskaubamaja, Ruunawere Postimõis, Mustamäe Elamus Spa ja KUMA Design imeliste võitude eest, mida meie pered nautida saavad. Aitäh Nurmiko Hulgi, LADU, Ehtesalong, LA TENE, #stellasoomlaisstudio jpt- teie aitasite meie emade kingikotte täita.
Aitäh Politsei- ja Piirivalveamet, #tallinnakiirabi, #sauevabatahtliktuletõrjeühing ja Scoutspataljon see päev oli koos teiega meeletult lõbus-paljude teadmiste kinnitamise ja huvitavate õppustega.
Aitäh Usin-TR ja No Bananas-see kook ja marjad olid mega maitsvad-täpselt sama magusad ja mõnusad kui meie 15.aastat.
Aitäh FunBox saime tuld ja õhupalli lendu.
Ja suurimad tänud meie- terve Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede liidu poolt läheb Rivo Rehe’le-oled mega.
meeletu tänu kõige ägedamale pundile #púrmúdd -teie mehed oskate ikka üllatada.
Meie suured kummardused. Aitäh!